مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی رای قطعی دیوان را نمی پذیرد

باسلام تامین اجتماعی رای قطعی دیوان را مربوط ب پذیرش قطعی رای اداره کار مربوط به بیمه نکردن و پرداخت بیمه کارفرما را رد میکند لایحه دفاعی میخاستم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست خود را از طریق سامانه ثبت احد از وکلا در صورت توافق لایحه مذکور را تنظیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سایت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت تنظیم لایحه دفاعیه در سایت
درخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا در تنظیم لایحه راهنمایی شوید