مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام و خسته نباشید در برج پنج سال 99دست چپ بنده از ناحیه ساعد دچار شکستگی شدید شد که عمل کردم و جفت استخوان رو پلاتین کردم و در سال 1400بدلیل جوش نخوردن مجددا عمل کردم و از زانویه پای چپم پیوند گرفتند و همچنان جوش نخورده پزشکی قانونی هم نظریه رو نقص عضو اعلام کرده خواستم ببینم خسارتش چقد میشه ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خسارت؟سوال شما واضح نیست .میزان صدمه رو پزشکی قانونی بر حسب درصد تعیین می نماید سپس دادگاه رسیدگی وانشارای می گردد ودرنهایت اجرای احکام محاسبه می کند مقدار دیه را ....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است