مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان

سلام پیش قرارداد نوشته شده ولی هنوز مدارک رویت نشده ولی مبلغ 5میلیون تومان به صاحب خانه به صورت کارت به کارت پرداخت شده ولی کنتور گاز مشترک ما میتوانیم فسخ کنیم باید غرامت بپردازیم شخص فروشنده کنتور گاز خود را با واحد روبه رو مشترک کرده است گفتن میشه تفکیک انجام داد ولی امکان تفکیک ندارند مالک دروغ گفته هزینه انجام این کار زیاد هستش قابل انجام نیست چون اصول ایمنی در ساختمان اجرا نشده مهندس ناظر تاییدیه نمیدهد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پیش قرارداد باید مطالعه شود تا بتوان پاسخ دلد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد پیش قرارداد اهمیت دارد شما می توانید به استناد خیار عیب ویا تدلیس فسخ کنید