مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی خواهر با کمبود ذهنی بافوت پدرومادر

عرض سلام واحترام
ببخشیدسال58که پدربزرگم فوت کردندپدرم که تنهاپسرخانواده بوده دوتاازخواهراش ازدواج کرده بودند و
سرپرستی مادربزرگ وعمه سومم(که حالادختر55ساله مجرداست ودچارعقب ماندگی ذهنی است)رابرعهده می گیرد
مادربزرگم و3تادخترزمین های کشاورزی
پدربزرگم رابنام تنهابرادشان کردند
مادربزرگم2سال قبل فوت کردند
وعمه ام راپیش خودمان اوردیم تابامازندگی کند
دوسال طول نکشید که بیقراری روستا میکند وماشهرهستیم
وخانمی ازاقوام ذهنش راشستشو میدهد که بیا بامن زندگی کن وارث ومیراثت راازبرادرت بگیر
حال سوال من این است
که اگرخواهرپدرم دوست نداشته باشد پیش مادرشهرزندگی کند به روستا برود پیش ان زن زندگی کند
میتواند ازپدرم شکایت کند
و ارث ومیراثی که بنام پدرم کرده پس بگیرد
وبگوید دوست ندارم برادرم سرپرستم باشد
ومیخواهم این زن بیگانه سرپرستم شود
دادگاه این حق مالی وسرپرستی راازپدرم پس بگیرد وبه ان زن ازاقوام دورمان بدهد
درحالی که پدرم ناراضی است ودوست دارد خواهرش پیش خودش زندگی کند وبه وصیت مادربزرگم (شفاهی گفته تامردن این خواهرت پیش خودت باشد)
وتامردن خودش خواهرش باخودش باشد.
باتشکر ازوقتی که دراختیارمان گذاشتید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه عدم صلاحیت پدر شما ثابت شود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر انتقال مالکیت انجام گرفته دیگر ادعای بعدی مبنی بر تقسیم ارث انجام نمی شود . اگر عمه شما از نظر پزشکی قانونی بعنوان اختلالی که شنا عقب ماندگی ذهنی ذکر کردید ، محجور شناخته شود ، اولویت در قیمومت با اقوام ایشان است ولی درهرحال تعیین قیم توسط دادگاه انجام می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.