مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

سلام‌ و عرض خسته نباشید‌.بنده سال 85 یک میلیارد به تاجر پول دادم برام کالا بیاره‌.تاجر اعلام ورشکستگی کرد و بعد از اعلام ورشکستگی سند زمین به نامم زد و الان زمین خیلی با ارزش شده و اداره ورشکستگی سند زمین را باطل کرده.لطفا راهنمای کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ورشکستگی تاجر نمی تواند اموال خود را انتقال دهد و معاملات تاجر باطل است و حق دخالت در اموال خود را ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جز طلبکاران محسوب می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید جز غرما وطلبکار قرار کرفته تا مطالبات شما پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره امور ورشکستگی موضوع را پیگیری کنید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام جزییات فراوانی جهت مشاوره و راهنمایی لازم است مشاوره تخصصی دریافت کنید