مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ساختمون

سلام عرض ادب.من استادکار ساختمون هستم.یه ساختمون با قرارداد اجاره کردم درحین کار از ساختمون افتادم پام و دنده ام شکسته.ساختمون بیمه نداره از کارفرما خواستم هزینه پزشکی کمکم کنه ولی زیر بار نرفت.شکایت کارفرما کردم می خاستم بدونم من چقد و کارفرما چقد مقصر هست؟نتیجه میگیرم یا نه؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید