مشاوره حقوقی رایگان - خدمت در پست سازمانی متفاوت از ابلاغ محل خدمت

سلام
در یکی از ادارات آموزش و پرورش برای یک نفر از کارمندان مثلا ابلاغیه سازمانی برای تدریس در کلاس اول ابتدایی در روستایی درجه 3 همراه با 100 ساعت اضافه کار صادر میشود، ولی همان کارمند در مرکز شهر در مقطع متوسطه دو روز در هفته درس فارسی را تدریس میکند!
آیا این کار و کارهای مشابه یعنی محل خدمت واقعی با محل خدمت مشخص شده در ابلاغ صادر شده از اداره،متفاوت باشد،تخلف است؟ اگر جواب مثبت است بفرمایید طبق کدام ماده قانونی.با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم تشخیص مدیران مافوق نسبت به محل خدمت شما خواهد بود