مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری سگ اپارتمانی

با سلام خدمت اساتید محترم
ما به تازگی در منزل سگی را به سرپرستی قبول کرده ایم که اپارتمانی و بی ازار میباشد
دیشب منزل دوستان بودیم که همسایه ما زنگ زد که پارس سگ چند ساعت است که مزاحم ایشان است
ما هم به سرعت مجلس را ترک کردیم و به منزل بازگشتیم موقع رجوع به منزل با همسایه عصبانی برخورد کردیم که شروع به توهین کرد و ما هم برای اینکه موضوع به جایه باریک کشیده نشود با 110 تماس گرفتیم که متاسفانه به ضررمان شد و به ایشان صورت جلسه دادن که از ما شکایت کند
سوال من اینجاست که ایا به صرف نگهداری سگ در منزل ایشان میتواند از ما شکایت کند یا باید مزاحمت سگ اثبات شود
و اثبات ان چه شرایطی دارد
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند شکایت کند و صرف نگهداری سگ در آپارتمان خلاف قانون است و قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه حیوان اهلی نگهداری آن در اماکن مسکونی و آپارتمان ها ممنوع خواهد بود لذا شما نباید نسبت به نگهداری حیوان در آپارتمان اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر برای مزاحمت شکایت خواهند کرد در ضمن شما هم نباید سک را تنها رها کنید