مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ورشکستگی بعدا ز 12سال

سلام وقتتون به خیر .من دوازده سال پیش مغازه داشتم به دلیل کم آوردن مجبور شدم پول نزول کنم چند سالی بهشون بهره دادم ولی بالاخره به جایی رسید که نتونستم ادامه بدم و کلا مغازه رو با اجناسش رها کردم و الان بعد از گذشت 12 سال میتوانم اعلام ورشکستگی کنم چون چکهام دست افراد مونده و هرازگاهی اقدام می کنند ومن هم با قسط میدم با دیرکرد ولی میخوام ببینم راهی هست که از این قضیه خلاص بشم دارایی خاصی هم ندارم باتشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

ورشکستگی مختص تجار است چرا تا جعبه سود می شوید بله و در صورت تاجر نبودن می توانید درخواست اعسار دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید درخواست ورشکستگی بدهید