مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام
همسر بنده از حق حبس استفاده کرده و تمکین نمیکنه
درخواست ازدواج مجدد دادم
قاضی حکم ازدواج مجدد رو داد ولی توی دادگاه تجدید نظر رد شد.
میخواستم ببینم اگه صیغه موقت بکنم خانمم میتونه توی دادگاه علیه من استفاده و برام درد سر میشه یا صیغه کردن مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر متوجه شود وبتواند اثبات کند می تواند با استناد به ازدواج بدون اذن وی توکیل در طلاق بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متوجه بشه به استناد آن می تواند طلاق بگیرید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتوانید صیغه کنید فقط خانمتون متوجه نشود و اگر بشود میتواند به استناد صیغه طلاق بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله اگر زوج بدون اجازه زوجه ازدواج موقت نماید زوجه حق طلاق خواهد داشت