مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم بدون اجازه یا خبر همسر اول

با سلام
اگر مردی با وجود همسر اول (رسمی و دائم) (بدون فرزند ) مبادرت به ازدواج ( در دفترخانه رسمی و دائم ثبت شده است ) دوم بکند و ازدواج دوم فرزند هم داشته باشد. بهترین راه برای به دست آورد حق مالی همسر اول چیست ؟ (( مرد مستاجر -- کارمند _ با کلی بدهی ...)
و چند سوال مهم دیگر
1. اگر مرد در ازدواج دوم نامه دادگاه جعل کند و به دفتر خانه بدهد . آیا ازدواج باطل است
2 آیا دادگاه بدون اطلاع همسر اول نامه اجازه ازداوج دوم را به مرد می دهد ( زن اول کاملا در تمکین مرد بده و مفقود نیز نمی باشد)
و در آخر ضمن تشکر از شما لطفا بهترین راه حل را برای تامین مالی همسر اول بدون اجرای طلاق و اجرای مهریه را بفرمایید . ( مرد کارمند رسمی دولت است (معلم ) مستاجر . کلی وام و بدهی دارد که از حقوق کم می کنند . دارایی قابل توجهی هم ندارد .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اموال مرد بایدمعرفی و توقیف شود. یک چهارم حقوق قابل توقیف است.
در صورت ازدواج دوم بدون رضایت همسر اول ، برای وی حق طلاق به وجود می آید.