مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام وقتتون بخیر.دو سال پیش همسرم وام پنجاه میلیونی به اسم من برداشت و خودش ضامن شد و اون پول رو خرج کرد.الان که داریم از هم جدا میشیم دیگه قسط هاشو نمیده.و بانک مدام زنگ میزنه به من که باید پرداخت کنم ..و من فهمیدم که حتی اگه از ضامن اقساط رو بگیرن باز ضامن میتونه درخواست علیه من بده و پول بگیره..لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم..من هیچ پولی ندارم که سی میلیون بدهی که گردن من انداخته رو بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اقساط وام پرداخت بشه و اگر دلایل کافی جهت ادعای خود دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صحیح است و اگر ضامن
اقساط وام را پرداخت نماید بعدا ضامن میتواند دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده اقامه نماید ولی وام گیرنده هم میتواند دفاع نماید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اقساط پرداخت گردد شما نیز دلایل مستند خود مبنی بر شرح قضیه را ارائه نمایید