مشاوره حقوقی رایگان - بابت وام خرید کالا ضامن شدم

با سلام همسرم قبل از جدایی من و ایشان بیست میلیون بصورت اقساطی از یک شرکت خرید کرده من ضامن شدم چک دادم و ایشون پشت چک را امضا کردن الان از پرداخت اقساط سرباز زده است من چه اقدام قانونی موثر می توانم انجام دهم باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
لاجرم باید اقساط ایشان را بعنوان ضامن پرداخت وبرگ تسویه اخذ وبه استناد ان علیه همسرتان دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید