مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام خسته نباشید بنده موتور 200 سیسی سوارم واز فروشنده خریدم اما مدارک فقط قولنامه وسوییچ به من واگذار کرد غیر ازین مدرکی دیگه ای ندارد
سوال من اینجاست که میشود برای موتور قولنامه ای سند برگ سبز بگیرم؟
خواهش میکنم جواب بدید.
تشکرممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
جهت اطمینان از دفترخانه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید از طریق پلیس راهور با دادشتن مدارک لازم اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق راهور پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صرفاً قولنامه تنظیم شده خیر و باید شخص ایشان به همراه شما به مراکز تعویض پلاک مراجعه تا تعویض پلاک سرگرد یا وکالت تعویض پلاک به شما تقدیم نماید