مشاوره حقوقی رایگان - بند ب ماده 108 آجا

با سلام
از کارکنان نیروی زمینی ارتش هستم
درسال 1391مشمول بند ج ماده108 در ردیف معلولین حین انجام وظیفه و سطح پنجم سلامت قرار گرفتم واز خدمت رها شدم
با اعتراض به رای صادر و اثبات ماموریت رزمی در منطقه عملیاتی به افتخار 30درصد جانبازی به استناد بند الف ماده108 و سطح دوم سلامت قرار گرفتم وبا اعتراض مجدد،به دلیل جراحت
وارده به ستون فقرات و پلاتین گذاری درسه مهره درسطح سوم سلامت و نیز به علت بیماری صعب العلاج انکیلوزان نیز سطح سوم سلامت شدم و اخیرا مشمول بند ب ماده 108 قرار گرفته ام ایا حالت اشتغال بند ج شامل حال من میشود،؟

درسطح سوم سلامت قرار

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع بایستی از طریق همان کمیسیون پیگیری و بررسی گردد