مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر

با سلام پدر مادرمان در کودکی من و خواهرم جدا شدند و هر کدام ازدواج مجدد داشتند و صاحب فرزند بعد از فوت مادرم تمام اموال را شوهرش تصرف کرد و یا فروخت فقط خانه ک سند داشت بعد از چندسال درگیری و دادگاه زمانی متهم شد فوت کرد دیگر چیزی نماند که برایش تلاش کنیم پدر شوهرش گفت وکالت بدهید خانه را بفروشیم تقسیم کنیم تمام شود
از سهم ارث مادرم که به پسر فوت شده اش رسیده بود گذشت نکرد همه چی به او و نوه هایش رسید به من و خواهرم کلا 40 میلیون دادند و تا جایی ک میدانستیم حقوق مزایا پسرش را میگیردبا وجود کلی ثروت حالا بعد از چند سال سند ازدواج مادرمان را پیدا کردیم که 250 عدد سکه تمام بهار و چیزهای دیگر است شنیده ایم میشود طلب مهریه را از پدرشوهرش کرد هم ما هم نوه هایش ثروت زیادی دارن ایشون تورو خدا اگه میشه کاری کرد بهمون بگید کمک کنید تو شرایط بیماری بدی هستیم هم من هم خواهرم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، مهریه را نمیتوان از پدر شوهر مطالبه کرد ، اما نسبت به ماترک شوهر مادرتان ، می توانید نسبت به سهم خودتان اقدام نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام حتما حتما می شود و باید دادخواست مطالبه مهریه مادر به طرفیت پدر داماد و فرزندان مادرتان از آن شوهر بدهید با اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و قرار تامین خواسته، توضیحات بیشتر با تلفن یا حضوری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطالبه مهریه از پدر شوهر امکان ندارد ولی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نسبت سهم الارث میتوان به ورثه رجوع کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید مهریه مادرتان از پدر شوهرش مطالبه کنید ولی میتوانستید مهریه مادر را از شوهرش مطالبه کنید الان هم میتوانید برای این مورد اقدام کنید