مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

پدر من دوران سربازی‌اش رو در جنگ ایران و عراق سپری کرده و در جبهه بوده. چطور می‌تونم تحقیق کنم که آیا حضورش در جبهه می‌تونه باعث کمتر شدن یا معافیت فرزندان پسر بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارت ایثار پدر موجب کسر خدمت فرزند می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که کارت ایثارگری دریافت نمایند می‌توانند از این امتیاز بهره‌مند شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به امور ایثارگران و
محل خدمت پدرتان مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مراجع به دفاتر خدمات انتظامی و ثبت مدارک درخواست رسیدگی کنید