مشاوره حقوقی رایگان - فراواقعیت

با سلام خدمت شما مدتی است که خانمم خانه پدرش است حال هرکس علت قهر رو میپرسن ازش تهمت اعتیاد به بنده میزن و خودم حاضرم هر ازمایش مواد بدهم که مصرفی ندارم فقط داروی که به دستور دکتر و دارای گواهی و کارت شناسایی مراجعه دارم حال چطور از ایشان شکایت افترا و ادعای حیثیت نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت نمایید نتیجه نخواهید گرفت مگر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است توافقی موضوع را حل و فصل کنید