مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به فرد جهت فرستادن به کمپ برای سو استفاده از ارث

سلام من معتاد نیستم اما برادرم بخاطر سو استفاده از نبود من اقدام به بردن بنده به کمپ می‌کند.ما دو خواهر و دو برادریم و یکی از خواهران من با برادرم همدستی می‌کند و برای ندادن حق من و خواهرم منو معتاد خطاب می‌کنند و چون برادرم از من و دو خواهرم وکالت دارد نمی‌خواهد من حضور داشته باشم تا از سهم من استفاده کند.میشه بگید من چه کاری میتونم بکنم تا نتونه منو بفرسته کمپ؟البته من اصلا با آنها زندگی نمیکنم و اصلا آزاری برای کسی ندارم و فقط جهت سو استفاده به من تهمت می‌زند و حتا خواهر من گواه این مطلب است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و علیه برادرتان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصی اعتیاد نداشته باشد کمپ نمی‌پذیرد

اما در خصوص موارد حقوقی می‌توانید وکیل خود را عزل نمایید