مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام من وقتی 10 روزم بوده خانواده اصلیم منو میفروشن به یک خانواده دگ پدر خواندم برام شناسنامه گرفته سال 94 پدر خواندم فوت میکنه و عمو و عمه ها میرن شکایت میکنن برای ارث که به اونا هم برسه و در اخر سال 96 من نفی نسب میشم و مادر خواندم هم 2 ساله که منو ول کرده و رفته الان 18 سال شده و بهم میگن هیچی بهت نمیرسه و اذیتم میکنن جوری که اصن براشون مهم نیس زنده ام یا مرده الان میخوام پیگیری کنم فقط هیچ کسی رو ندارم و هیچ اطلاعاتی در مورد این قضیه ندارم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق مدارك وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.