مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در قتل

سلام 9ماه پیش پسر عمه ام با یکی دعواش میشه . بعد این پسر عمه من . از پسر عموم کمک میخواد ک برای گرفتن تلافی ار اون طرف . پسر عموم قبول میکنه ولی اون نگفته بود واسه کشتن میریم اون گفته بود فقط دست پاهاشو تیر میزنیم . اینا میرن وارد صحنه دعوا اونجا طرف فرار میکنه این پسر عمه ام میزنه توی سرش با تفنگ . پسر عموم رو داخل دعوا پدر همون طرف نگه داشته بود تا پسرش فرار کنه بعد پسره کشته میشه. بعد 2ماه پیش داخل خواب مامور ریختن پسرعموم ک بیگناه هست گرفتن . قاتل اصلی پسر عمه ام هس اون فراریه چندتا پرونده قتل هم داره الان پسر عموم 2ماه زندانه حکم معاونت خورده و پدر مفتول میگه قتل پسر این نیست ..لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی معاونت در قتل محسوب میشه مگر اینکه ثابت کنه از قصد واقعی قاتل اطلاعی نداشته است‌