مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

شخصی از من بعنوان جعل شکایت کرده میگوید من با مبایعه نامه که فقط کپی ان در دست شاکی هست و ارائه داد به دادگاه و من رفتم با ان کپی 15سال پیش سند واسه زمین گرفتم و سند هم به نام من صادر شد 12سال پیش الان بعد 15 سال مالک اصلی زمین ( شاکی) میگه جعل کردم درصورتی من جعل نکردم و اصل مدرک رو هم ندارم بخاطر اختلافات شخصی رفته شکایت جعل از من کرده ایا من باید در دادگاه اثبات کنم من جعل نکردم یا طرفی که ازم شکایت کرده باید اصل مدرک بده کارشناسی که گفتم اصلا اصلی مبایعه نامه موجود نیست ( کارشناس هم روی کپی نمیتونه ادعا جعل رو اثبات کنه ) نتیجه دعوا رد میشه یا قاضی یقه منو باز میگیره شاکی هیچ مدرک واسه اثبات مالکیتش جز شهود نداره ... ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال قبلا پاسخ داده شده است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اولا طرف شما باید جعل را ثابت کند. دوما اکر جعل مربوط به 15 سال پیش است مشمول مرور زمان میشود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر جعل صورت گرفته شده باشد حتما توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا اصل مدرک جهت بررسی کارشناسی باید ارائه گردد دوماً در صورت تحقق نیز بعد از 15 سال مشمول مرور زمان کیفری خواهد بود و قابل تعقیب نیست