مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند عرصه و اعیان

سلام. زمینی در استان گیلان دارم که سال 81 بشکل قولنامه خریداری شده است. زمین مذکور قطعه ای از اراضی واگذار شده تحت تصرف بنیاد مستضعفین بوده که به صورت اقساطی به کشاورز واگذار شده است.(دارای برگ معامله تک برگی قید شده از نوع قطعی و ذکر میزان سهم از مشاع) کشاورز پس از پرداخت وجوه اقساط زمین را به بنده فروخته و وکالت بلاعزلی تنظیم شد تا تمام موارد مراجعه به ادارات زیربط جهت اخذ سند طبق مواد 147 و 148 و سایر مراجعات اداری اعم از شهرداری و غیره در اختیار بنده قرار داده شد. سال 86 دستور فک رهن از اداره جهاد کشاورزی منطقه دریافت به دفترخانه محل تنظیم سند معامله ارسال و ثبت شد. سال 95 ضمن اصلاح حدود طرح تعریض شهری مجوز دیوارکشی دریافت و اجرا شد. سال 98 اقدام به تهیه و ثبت نقشه سازه در نظام و اخذ جواز ساخت از شهرداری کرده اما اقدام به احداث ساختمان مسکونی نکردم. در خصوص اخذ سند اطلاعات ضد و نقیضی عنوان میشود. برخی مالک اصلی را بنیاد عنوان کرده و میگویند پس از حفر پی و کارشناسی زمین و دریافت شناسه در سامانه سیماک مبلغ قابل توجهی باید به بنیاد پرداخت شود تا اخذ سند به جریان بیوفتد و برخی نیز با توجه با استناد مدارک فک رهن بنده عنوان میکنند وراث مالک ابتدایی سند مادر که احتمالا نسق میباشد مدعی دریافت وجوه و اخذ رضایت هستند! ظاهرا وراث از بنیاد شکایت داشته و پرونده ای برای کل اراضی سنگ اصلی مفتوح است که سالها مسکوت مانده. در این بین یکی از وراث بدون اطلاع سایر وراث و با هماهنگی مدیر ثبت منطقه اقدام به دریافت وجه و صدور سند میکردند که بعد از شکایت سایر وراث این پروسه نیز ملقی شده است.
سوال اینجاست که در نهایت باید چه رویه ای در پیش گرفت و چه منبع رسمی جهت استعلام روند وجود دارد؟
پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از اداره ثبت استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.