مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت خودرو

باسلام
یک سمند خریداری کردم با اعتماد به طرف مقابل مبنی به آوردن سند مالکیت،کل پول را نقدا تحویل فروشنده کردم،
الان و بعد از یک ماه فهمیدم فروشنده مبلغ 50 میلیون به یک بنگاه دار بدهکار است و سند نزد آنهاست و فروشنده‌ای که طرف معامله من است پاسخگو نیست.
بنده برای این مشکل چکار بکنم؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید