مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت خودرو

سلام. لطفا به این دو سوال پاسخ دهید و بنده را راهنمایی بفرمایید.
با توجه به رای 1863 دیوان عدالت اداری مبنی بر اختیاری بودن ثبت سند اموال منقول در دفاتر ثبت اسناد رسمی، در صورتیکه مالک قبلی خودرو اقدام به ثبت سند رسمی نموده باشد و مالک جدید پس از تعویض پلاک و دریافت سند سبز مالکیت، اقدام به ثبت سند اسناد رسمی ننماید، آیا مالک قبلی می‌تواند دعوای حقوقی بر سر خودرو داشته باشد؟
در صورتیکه خودرو دوباره فروخته شود و مالک سوم بخواهد سند رسمی تنظیم کند به علت عدم تطبیق تاریخچه نقل و انتقال، تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی صورت نمی‌گیرد! برای این موضوع باید از چه طریق مشکل را حل کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می تواند البته اگر ...
خیر انتقال سند رسمی در
دفتر اسناد رسمی انجام خواهد شد ولی باید هزینه دو مرتبه انتقال سند
پرداخت بشود چون دو مرتبه تعویض پلاک صورت گرفته است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی داد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مالک فعلی باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک رسمی هم بدهد