مشاوره حقوقی رایگان - بنای 45 متری نزدیک بافت روستا

بنای 30 متری و 15 متر سکو نزدیک بافت روستا داخل جاده 10 متری که آب و گاز از بر زمین گذشته رفته جلوتر. آب گرفتیم المک گاز هم برای خونه گرفتیم متراژ زمین 2000 متره که داخلش درخت داره . الان خدمات جهاد اومده میگه بیاین جهاد مدارک بیارید کاراتونو انجام بدید. یکی میگه برو یکی میگه نرو تا خودشون بیان. الان چکار کنیم ؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به جهاد بروید تا پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی بشود و جریمه را پرداخت نمایید و پروانه ساخت بگیرید و اگر مراجعه ننمایید ممکن است حکم تخریب صادر بشود و ....