مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت

سلام اگر یه مرد متاهل فقط در واتس اپ یا اینستاگرام با یک دختر ارتباط داشته باشه و یک بار هم شیطون گولشون بزنه حرفای جنسی بزنن …. آیا همسرش میتونه صرفا با استفاده از عکس چت یا اسکرین شات جرم خیانت و رابطه ی نامشروع رو ثابت کنه ؟؟؟؟تروخدا جواب بدید ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به محتوای پیامک ها، حجم و و بازه زمانی و ... ان خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم رابطه نامشروع ، قابل اثبات است ولی شما هم میتوانید از خود دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و شکایت همسر نتیجه ای نخواهد داشت.
جای نگرانی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف اسکرین شات و عکس دلیل بر ایجاد رابطه نامشروع نیست ولی می تواند در طرح شکایت کند و در کنار سایر ادله موثر باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . مدارک گفته شده جز دلایل اثباتی جرم می‌تواند باشد .که نهایتا قاضی تصمیم میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف پیام و اینستاگرام دلیل بر رابطه نامشروع نیست نیاز به ادله دیگر هم هست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

محاکم خیلی به ندرت و خیلی کم صرفا تا این حد که گفتید رابطه نامشروع میگیرن. فقط انکار شود. اتهام قبول نشود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شکایت قابل طرح رابطه نامشروع دون زنا هست . معمولا قضات ابن مدرک را در کنار سایر ادله مثل شهادت یا اقرار یا پربنت تماسها بعنوان دلیل اثبات جرم درنظر میگیرن

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام صرف پیام جنسی در واتساپ و اینستاگرام دلیل بر رابطه نامشروع نمی باشد نیاز به دلایل دیگرنیزدارد