مشاوره حقوقی رایگان - خرید پارکینگ

سلام
خونه من یک طبقه و در شهرستانه اینجا آپارتمان نیست همه خونه ها یک طبقه هستند میخوام جلوی خونه خودم یک پارکینگ از شهرداری بخرم که قانونا حق اینو داشته باشم که کسی جز خودم جلو در خونه من ماشینشو پارک نکنه لطفا راهنمایی کنین که چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .