مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل کیفری پس از شکست در پرونده حقوقی

با سلام
در پرونده ای حقوقی فروشنده نسبت به مبایعه نامه ادعای جعل و انکار کرد که قرار کارشناسی صادر شد و قاضی از کارشناس خواسته بود که بررسی نماید آیا جعلی صورت گرفته است یا خیر.
نظریه کارشناس بدوی و هیئت 3 نفره اصالت مبایعه نامه را تایید کردند و حکم به نفع بنده صادر گردید.
مجددا فروشنده در پرونده ای کیفری ادعای جعل مطرح کرده است در صورتی که به ماهیت جعل در پرونده ی حقوقی رسیدگی شده است.
آیا اعتبار امر مختومه به آن تعلق میگیرد؟ و براساس نظریه کارشناسی در پرونده حقوقی پرونده کیفری مختومه می شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.