مشاوره حقوقی رایگان - حیثیتی

باسلام. یه شخص نسبتا پولدار وخانواده شری ک داره و از معتمدین شهر است ب زور اسلحه من رو ب خانه اش برد و ب من در حد سه دقیقه ب زور تجاوز کرد ک من سریع فرار کردم میدونستم تو خونش دوربین داره واز قضیه یک سال گذشته و چند باری ایشون رو دیدم وبرخورد گرمی داشتیم اما فک میکنم فیلمی داشته باشه اگه تهدید کنه من چ باید کنم خودش گفت ب مرگ مادرم فیلم رو پاک کردم پارسال اما الان چه میشه کرد خواهشا جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اشتهار به سو اخلاق و شرارت دارد از وی تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس و شرارت و تجاوز به عنف شکایت کنید و اگر نگران امنیت جانی و ابرو خود هستید برای راهکار مناسبتر با شرایط فعلی از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الان شکایت کنید پیگیری نتیجه ای ندارد