مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه زمین

باعرض سلام
بند یک قولنامه زمین به متراژ هزار متر دارم که فروشنده بجای تاریخ بزنه سال 98زده 88 و ((یک قولنامه ای برا من نوشته به متراژ نه هزار متر که این نه هزار متر رو از من برگردون گرفته فقط بخاطر فرار از بدهکاری به من داده و منم هم بطور امانت پیشم هست )) ...بعد از مدتها دیدم اون زمین هزار متری که به من فروخته رفته دور زمین بلوک چیده و بنده اظهار نامه ای براش فرستادم که طبق قولنامه تاریخ 88به بنده فروخته اید اگه بلوک جمع نکنی بعنوان تصرف عدوانی شکایت میکنم ..و ایشان جواب اظهار نامه منو داده که من یه قولنامه نه هزار متری به طور امانت به شما دادم که این هزار متر هم از این نه هزار متر می‌باشد که بطور صوری به شما داده ام که 24ساعت فرصت دارید تحویل دهید در غیر اینصورت خیانت در امانت برعلیه شما شکایت میکنم ..
آیا اون قولنامه ای که بنده خریدم ایشون می‌تونه بگه صوری هست ...ولی اون نه هزار متر بله صوری هست و از من برگردون داره ..
الان هم شکایت کرده به خیانت در امانت درصورتی بنده هیچ گونه زمینی نفروخته ام .
در ضمن کل قولنامه اصلی ایشون یک هکتار می‌باشد ... و در قولنامه نوشته پول نقدا تحویل گردید اما ایشان گفته در سال 88 خریدار سنش 20سال بوده 150میلیون چطوری داده به من آیا این چنین ادعا برا دادگاه مورد قبول هست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .