مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شکایت

سلام و درود بنده از شخصی بابت اخاذی شکایت کردم در دادسرا منع تعقیب صادرشده و وقت نظارت برای ماه اسفند داده اند میتوانم استرداد شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی پرونده منتهی به صدور قرار منع تعقیب گر دیده است استرداد شکایت بی‌معناست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر قرار منع تعقیب خورده استرداد نمیشود ولی میتوانید اعلام گذشت خود را در پروند بگذارید تا قرار موقوفی تعقیب صادر شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقتی منع تعقیب خورده که مختومه است دیگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون رای صادر شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود منع تعقیف استرداد معنایی ندارد