مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر سو پیشینه در استخدامی آموزش و پرورش

باسلام من الان درگیر پرونده خودم دردادگاه هستم که ایمیلم توسط دوستم به آدمهای دیگه پخش شده وبدلیل ناآگاهی بنده فایل هاشخصی من دست دیگران قرارگرفت و بنده شکایت کردم و دادگاه 1سال حبس برای فردخطاکار بریده است ایااین ماجرابرای من سو پیشینه حساب میشود؟ و در استخدامی آموزش و پرورش تاثیرگذار خواهد بود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عدم تقصیر شما ثابت شده خیر مشکلی پیش نمی اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در سجل کیفری ثبت خواهد شد وممکن است موثر باشد