مشاوره حقوقی رایگان - ماده 101 شهرداری ها

با سلام .
بنده چند سال پیش ، چند قطعه زمین رو از شخصی خریداری کردم . این قطعات از اراضی دولتی بود که مسکن و شهرسازی آنها رو به عنوان معوض به اشخاص واگذار کرده بود که بنده هم زمین ها رو از یکی از همین اشخاص خریداری کردم . لازم به ذکر هست زمین ها دارای سند تک برگ بود .
در حقیقت آماده سازی زمین ها بر عهده مسکن و شهرسازی بوده . بنده به شهرداری مراجعه کردم تا جواز ساخت بگیرم ، به بنده گفتند مسکن و شهرسازی قدرالسهم شهرداري را پرداخت نکرده و تا مطالبات وصول نشود جواز ساخت صادر نخواهد شد . بنده در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کردم علیه شهرداري و حکم به الزام صدور پروانه ساخت رو دریافت کردم و این حکم در تجدیدنظر هم قطعی شد . باید عرض کنم از زمان تقدیم دادخواست تا صدور رای قطعی کلا 5 ماه بیشتر طول نکشید . بعد از اون پرونده برای اجرای حکم به اجرای احکام رفت .شهرداري بعد از قطعی شدن حکم به بنده کفت (این حکمی که گرفتی رو بزار در کوزه آبش رو بخور ) بنده اونوقت اعتنایی نکردم به این حرف شهرداري اما وقتی دقیقاً 3 سال و 9 ماه از ارجاع پرونده به اجرای احکام گذشت تازه متوجه شدم که شهرداري چه حرفی به من زده . بنده بالاجبار بدهی مورد ادعای شهرداری از مسکن و شهرسازی را تقبل کردم و شهرداری 25 درصد از زمین های بنده رو دریافت کرد . البته مبلغی وجه نقد و 2 قطعه زمین .
بعدها بنده متوجه شدم که مسکن و شهرسازی 10 الی 15 درصد بابت قدرالسهم به شهرداری پرداخت کرده . و حتی در زمانی که بنده زمین ها رو خریدم خیابان ها مشخص بود و آسفالت و جدول کشی شده بود و در حقیقت وسط شهر بود .
حالا می خواهم سوال کنم که آیا بنده می توانم اون مبلغ و زمین هایی که به شهرداری دادم به استناد اینکه مسکن و شهرسازی قبلا به شهرداری 15 درصد قدرالسهم داده رو از شهرداری پس بگیرم ؟ یا اینکه قدرالسهم شهرداري 25 درصد بوده و 15 درصد رو مسکن و شهرسازی پرداخت کرده و اگر بدهی هم بوده مانده 10 درصد بوده که د واقع بنده 15 درصد به شهرداری بابت بدهی مسکن و شهرسازی اضافه دادم و میشه مطالبه اون اضافه ای که به شهرداری پرداخت شده رو مطالبه کنم یا خیر ؟
لطفاً نحوه طرح دعوی را هم توضیح بدهد که آیا ابتدا در دیوان دعوی مبنی بر تخلف شهرداری مطرح نمایم و یا طرح دعوی حقوقی و مطالبه وجه در دادگاه محل وقوع ملک ؟
ممنون از پاسخی که خواهید داد

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.