مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر ایرانی با پسر افغانی

سلام وقت بخیر
آیا دختر ایرانی میتونه به طور رسمی با پسر افغانی ( متولد ایران ولی دارای شناسنامه اتباع) ازدواج کنه؟
آیا تابعیت دختر از او سلب میشه؟
آیا میتونه شناسنامه ایرانی برای فرزندان بگیره!؟
ایا حق خاصی از دختر سلب میشه؟ من پزشک هستم و میخوام بدونم آیا مثلا میتونه کلینیک زدن از من سلب بشه؟
ممنون میشم اگه کامل بهم توضیح بدید

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ازدواج زن تبعه ایرانی با فرد خارجی نیاز ب مجوز دولت دارد. وخدشه ای ب تابعیت زن وارد نخواهد شد. در مورد شناسنامه ایرانی با توجه ب تولد زوج در ایران برای فرزندان باید گفت مشکلی نخواهد بود و با ثبت درخواست میتوانید شناسنامه ایرانب برای فرزندانتان بگیرید. و سپس برای تابعیت ایرانی فرزندان خود اقدام نمایید . و تاز مانی کدر ایران هستید وتابعیت همسر را نگرفته باشید هیچ گونه حقی از شما سلب نخواهد شد

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله.میسه فقط باید مطابق قانون اجازه از دولت گرفته بشه
خیر.
بله.
خیر.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

لازم ب ذکر است اگر چه با ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی سلب تابعیت نمیشود اما در صورتی تحت قوانین کشور زوج الزام شوید ک ب تابعیت زوج باشید و از تابعیت ایران خارج شوید اجازه مالکیت انوال غیر منقول را تحت شرایطی نخواهید داشت. بهتر است بااگاهی تصمیم بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند ازدواج کنه و تابعیت سلب نمیشه و به فرزندان شناسنامه افغانی می دهند تحت شرایطی بعدا فرزندان می توانند شناسنامه ایرانی بگیرند که خیلی کاری سختی است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید