مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر ایرانی با پسر افغانی

من دختر ایرانی عاشق پسر افغانستانی شدم 1 ساله که در رابطه هستیم وقصدمون ازدواج هست و تو ایران بمونیم آیا قرار هست افغانستانی ها رو از ایران بیرون کنند؟ما میتونیم ازدواج کنیم و تو ایران بمونیم؟چطوری خاونواده خودم رو راضی کنم؟ ما واقعا وابسته هم شدیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج باید اجازه ازدواج بگیرید.
و از طرفی اگر شیعه باشید طرف مقابل نیز باید شیعه باشد تا اجازه ازدواج صادر بشه.
اگر پدر شما رضایت نداشته باشد امکان ازدواج وجود ندارد و دادگاه نیز به نظر موافقت نمی کند.
به هر حال اگر شما اجازه دادگاه یا پدرتان را بگیرید می توانید با اخذ مجوز ازدواج کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در صورتیکه پدرتان به این امر رضاییت نمی دهید می توانید از طریق دادگاه خانواده مجوز ثبت نکاح بگیرید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

به ایشان تابعیت ایرانی نمی‌دهند، منتها مثل قبل می‌تواند در صورت دارا بودن شرایط به اقامت در ایران ادامه دهد.