مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مشارکت در ساخت توسط مالک در غیاب سازنده

با سلام
اینجانب واحدی را در اردیبهشت سال 94 به صورت پیش خرید از واحدهای سازنده ابتیاع نمودم که قرار بود در آذر همان سال تحویل و در سال 95 سند بنام بنده زده شود . مبلغ 10 میلیون برآب تحویل و 5 میلیون برآب سند باقی مانده بود و کل پول را به سازنده پرداخت نمودم . در مشارکت نامه سازنده حق فروش واحدهای خود را داشت . مالک هم با امضا و اثر انگشت ذیل قولنامه رضایت خود را از فروش واحد به اینجانب اعلام نمود . پس از 70 درصد کار سازنده ناپدید شده و ادامه کارهای ساختمان توسط مالک و خریداران صورت پذیرفت . پس از تکمیل ساختمان ، مالک از تحویل واحد امتناع نموده و اینجانب واحد را تصرف نمودم . پس از اخذ پایان کار سند بنام مالک زده شده و اینجانب بابت الزام به تنظیم سند به دادگاه مراجعه و رای دادگاه اولیه و همچنین دادگاه تجدیدنظر به نفع اینجانب گردید . در خلال امور دادگاه اجرای احکام مدنی ، متوجه شدم که واحد توسط یکی از آشنایان مالک و به صورت صوری و به دلیل چک برگشتی توقیف گردیده . پس از چند روز متوجه شدم که مالک اقدام به فسخ قرارداد مشارکت در ساخت در غیاب سازنده نموده و همه این کارها جهت اتلاف وقت می باشد . سوال بنده این است که آیا با وجود رای دادگاه اولیه و تجدیدنظر و اقامت 5 ساله ، امکان از دست رفتن واحد اینجانب به دلیل فسخ مشارکت امکان دارد یا نه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
متشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع شما احتیاج به مطالعه مدارک وارای صادره دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید