مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

با سلام و احترام .پدربزرگ من در سال 95 تمام اموال خودرا به پدرم به صورت رسمی انتقال دادن .ودر سال 99 فوت نموده اند ..حال عموهایم دادخواست محجوریت متوفا را به دادگاه داده اند و برای پدرم احضاریه امده است .این در حالی است که چند ماه قبل دادخواست ماترک عموهایم از سوی دادگاه رد شد ودر سال 93 نیز درزمان قید حیات پدربزرگم نیز شکایت محجور بود پدربزگم را عموهایم به دادگاه داده بودند که پزشکی قانونی عدم محجور بودن ایشان را تایید کرد بود وحکم قرار موقوفی منع تعقیب صادر شده بود وبعد از این ماجرا سال 95 پدربزرگم بقیه اموالش را انتقال دادن به پدرم حال سوال من این است با وجود مدرک پزشکی قانونی عدم محجوریت که پدرم دارد می تونن عموهایم کاری بکنن .ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسنه به اوصاع و احوال پرونده دارد ممکن است برای سال های پایانی عمر محجور شناخته شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدرک مربوط به سال 95 دارید میتوانید عدم حجر او را ثابت کنید