مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله فاضلاب از مشاعات سقف پارکینگ

با سلام
همسایه طبقه اول از یک ساختمان چند واحدی اقدام به تعمیرات و جابجایی داخلی واحد خود نموده و محل دستشویی و حمام را تغییر داده که این کارباعث شده که مسیرلوله فاضلاب واحد وی از مسیر دیگرو طولانی تری از سقف پارکینگ که جز مشاعات میباشد عبور کرده تا به مسیر قبلی و اصلی وصل گردد.
همسایه فوق وقتی با اعتراض سایر واحدها روبرو گشته اظهار میکند بعد از این عمل از شهرداری پایان کار اخذ نموده است.
آیا حتی اگر ادعا همسایه مورد نظر درست باشد با توجه به عدم رضایت و مخالفت سایر واحد ها چه کاری باید انجام داد. باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر مزاحمتی ایجاد کرده است تحت عنوان این امر شکایت مطرح کنین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان حق هیچگونه تصرفی در مشاعات ندارد تامین دلیل کنید و بعد شکایت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا تامین دلیل نموده و سپس شکایت نمایید