مشاوره حقوقی رایگان - با نفوذ مدیر سرایدار فصل سرما جابجا شد

سلام آقای وکیل.من سرایدار مدرسه هستم. آبان ماه گزارش تخلف مدیر مدرسه کلاس خصوصی از شهریور معلم عروس مدیر پنجشنبه ها هم وارد مدرسه در مدرسه باز می گذاشتند دادم.
مدیر متوجه شد. گفت قسم ... باباشو خورد من از مدرسه خارج کند.بعد یک روز بعد گفت می خواهم مدرسه ج... بیارم گزارش دادم. بعد یک روز دیگر به من گفت بیا با هم صلح کنیم شلوار ... بوس کنم.
روز بعد ابلاغ جابجایی من به مدرسه دیگر داده. فصل سرما به خاطر مدیر بی تربیت جابجا کردند خانواده ام بیمار شدند. نه حراست نه ارزشیابی عملکرد نه اداره کل از من حمایت نکردند.
یک مسئول اداره طرف دار مدیر به من می گوید بچه پایین شهر به خودش می گوید خیلی مادر قهوه است.
صوت مدیر دارم
آیا می توانم شکایت کنم یا تخلفات اداری طرفدار مدیر مدرسه هستند

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. دوستی دارم سن 33 ساله
می گوید مادرش همیشه فرق بین فرزندان گذاشته و خواهر و برادرانش احساس جذب خونی ندارد. با او رفتار خوبی ندارند
پدرش هم با او دو دل است
سوال
از کجا متوجه شود کدام بیمارستان به دنیا آمده و
آزمایش نسبت فرزند به پدر و مادر چه جوری درخواست دهد
با سپاس از وکلای عزیز

اخراج سرایدار سرایدار