مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنظر در مورد پرونده خودرو سرقتی

سلام من یک خودرو پارسال خریدم ک بعد از تعویض پلاک متوجه شدیم ک خودرو سرقتی هستش و از فروشنده شکایت کردم در دادگاه کیفری ک بازپرس گفتن پرونده رو فرستادن اظهار نظر میخاستم بپرسم اظهار نظر در مورد پرونده برای چی هستش

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا استعلام از آگاهی و مرکز تعویض پلاک بوده وشاید برای اظهار نظر رییس دادسرا بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای گرفتن نظر دادیار اظهار نظر هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا استعلام از آگاهی و مرکز تعویض پلاک بوده وشاید برای اظهار نظر رییس دادسرا بوده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا استعلامات را انجام داده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت قابل پیگیری می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای اخذ نظر دادیار عنوان شده است