مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت

سلام وقت بخیر
بنده مالک یک تالار پذیرایی عروسی هستم شخصی ادعا می‌کند ک در شب عروسی موتور
وی در پارکینگ تالار سرقت شده است و ادعای
شکایت از بنده را دارد میخواهم بدانم بنده به عنوان مالک مجموعه مقصر هستم در این باره ؟ و قانون چه دستوری به بنده خواهد داد در صورت ارجاع به دادگاه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر اتهام به شما نسبت داده نمیشود چون باید اثبات کنن و دلایل بیارن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر اتهام به شما نسبت داده نمیشود چون باید اثبات کنن و دلایل بیارن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر باتوجه به اینکه موتورسیکلت به شما سپرده نشده بوده اقدامی برعلیه شما متصورنیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موتوسیکلت به شما سپرده نشده بود و اتهامی متوجه شما نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موتوسیکلت به شما سپرده نشده بود و اتهامی متوجه شما نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

موتوسیکلت به شما سپرده نشده بود و اتهامی متوجه شما نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اتهام به شما نسبت داده نمیشود چون باید اثبات کنن و دلایل بیارن از طرفی موتوسیکلت به شما سپرده نشده بود و اتهامی متوجه شما نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید سپرده شدن به شما اثبات گردد