مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده مدیر مجتمع از منابع مالی

سلام. در مجتمع 44 واحدی دارای یک آپارتمان هستم چندی پیش اتفاقی تو لیست شارژ با مغایرتی روبرو شدم و با بررسی بیشتر متوجه شدم هزینه دریافتی بیشتر از هزینه های جاری است درخواست بیلان کردم موفق به دریافت نشدم بعد 3 سال در یک جلسه 10 نفره 7 مستاجر 3 مالک مدیر دیگه ای انتخاب کردن ولی یک سند هم از سوابق در دفتر موجود نیست، آیا از طریق شکایت میتوانم اقدام کنم و در صورت اثبات چه کیفری براش دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام تحت عنوان خیانت در امانت و کلاهبرداری شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات می تواند از مصادیق خیانت در امانت تلقی گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاید نوعی خیانت در امانت و تحصیل مال ازطریق نامشروع باشد