مشاوره حقوقی رایگان - دفترخانه اسناد

سلام ایانامه ای ازطرف دادگاه به دفترخانه بردم ایابرای گرفتن جواب نامه دادگاه که دوتابرگه کپی بوده باید180هزارتومان هزینه پرداخت کنم این کار آنها قانونی هست یانه 3 تا نامه برده ام و400هزارتومان هزینه پرداخت کرده ام برای10تاکپی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دفترخانه مکلف مطابق تعرفه خدمات ثبتی از شما هزینه دریافت نمایند در صورتی که هزینه اضافه دریافت شده است می توانید شکایت خود را به اداره ثبت منعکس نمایید