مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

سلام

پدر بیمار شدید است و بستری در بیمارستان روان درمانی . حال پسر چگونه از طریق دادگاه میتواند حکم کتبی بگیرد که پدر حق هیچگونه دخالتی در امور مالی اش و غیره ندارد و تمام امور به پسر محول بگردد
(با توجه بیماری روحی روانی پدر و عدم تشخیص در امور خود همچون مالی و ...)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای حجر پدر باید به دایره سرپرستی دادسرا مراجعه شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از اداره سرپرستی برای گرفتن حکم حجر ایشان اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادسرا تقاضای حجر پدرتان را بدهید سپس تعیین قیم‌ که می توانید شما قیم باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با مراجعه به واحد سرپرستی محجورین در دادسرا درخواست خود را مطرح نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از دادسرا درخواست حکم حجر پدرتان را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید با مراجعه به واحد سرپرستی محجورین در دادسرا درخواست خود را مطرح نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق امور سرپرستی تقاضای تعیین قیم کنید