مشاوره حقوقی رایگان - عزل قیم

بنده قیم محجور هستم وپرستار برای نگهداری محجور انتخاب نمودم نزدیک یه ماه است که برادرم با پرستار بنده تبانی کرده وبه پرستار پول داده که پرستار چند تا خراش روی صورت محجور انداخته وبعد برادرم شکایت کرده که قیم قصور کرده وپرستار محجور را کتک می زند وقتی متوجه شدم پرستار این کار را می کند برکنار کردم وپرستاری دیگر اوردم برادرم شاهد هم برده چگونه دفاع کنم ونتیجه چه میشود در صورتی برادرم در دوران محجوریت خیلی اموال وزمین بنام خودش انتقال داده است

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست جرح شهود نمایید و عنوان کنید شهود برادرتان صلاحیت شهادت قانونی را ندارند