مشاوره حقوقی رایگان - عزل قیم

سلام. من پسر بزرگ خانواده هستم واسه پدرم حکم حجر گرفتم و قیم پدرم شدم. حالا خواهر کوچکترم رفته درخواست عزل ونصب قیم داده خانه نداره. شوهر نداره. درآمد وشغل نداره. شهر دیگه اجاره نشین هستش. باچه راهی میتونه منو عزل کنه ومن چطور جلو او دردادگاه ازخودم وازحکم قیومیتم دفاع کنم. معتاد نیستم. کار وشغل ودرآمد دارم. هیت امنا مسجدشهرم هستم. جلو درخواست او دردادگاه باید چیکار کنم وچی جواب بدهم. تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادگاه تصمیم می‌گیرد اگر شرایط قیم داشته باشد انتخاب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و برای دادگاه ارسال نمایید و