مشاوره حقوقی رایگان - ابطال توافق نامە تقسیم ارثیە

آیا یکی از وراث می‌تواند از راە قانونی، توافق‌نامە میان وراث را پس‌ از اینکە انحصار وراثت کردە متوجە شدە کە بە او ظلم شدە و همچنین ارثیە بە یکی از طرفین توافق تعلق نمی‌گیرد، قادر خواهد بود توافق را ابطال کردە و درخواست تقسیم عادلانە ارثیە نماید؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ضرر آن وارث قابل مسامحه باشد خیر نمی توان تقسیم را باطل کرد .

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هر کدام از ورثه که در زمان تقسیم ترکه ، حق ایشان کمتر تعیین شده باشد یا تقسیم به غلط شده باشد
یا .... میتواند دادخواست ابطال تقسیم نامه را اقامه نماید البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ضرر آن وارث قابل مسامحه باشد خیر نمی توان تقسیم را باطل کرد .