مشاوره حقوقی رایگان - فریب زوجه

سلام پیوست سوالی که در مورد مریضی (روانی) زوجه پرسیدم! درخواست طلاق که بدم مهریه این وسط چی میشه؟ بخاطر فریب ودروغ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فریب در نکاح را مطرح کنید و دادخواست فسخ نکاح بدهید مهریه تعلق نمی گیرد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما میتوانید نکاح رافسخ کنیداما به قید فوریت واگرباهم ازدواج کرده اید تمام مهریه به ایشان تعلق میگیرد واگرفقط عقدبوده ونکاح صورت نگرفته مهریه ایی به ایشان تعلق نمی گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه در هر حال قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط اگر فسخ نکاح به نتیجه برسد مهریه منتفی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت مهریه قابل مطالبه است اما در فسخ با احراز شرایطش، و قبل از نزدیکی مهریه منتفی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه کامل باید پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مهریه در هر حال باید توسط زوج پرداخت بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فقط اگر فسخ نکاح به نتیجه برسد مهریه منتفی است