مشاوره حقوقی رایگان - فیلترینگ

سلام ببخشید استفاده از فیلتر شکن برای چه سایت ها و برنامه هایی غیر قانونی است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست
موضوع نیاز به بررسی است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اصولا استفاده از وی پی ان یا فیلتر شکن قانونی نیست. و هر سایتی ک شما مجبور ب استفاده از فیلتر شکن برای استفاده از ان هستید تخلف می باشد. علی ای حال استفاده از سایتهای شرط بندی و سایتهای دارای محتوای مجرمانت ومنافی عفت و همچنین سایتهای مربط ب سازمانهای خاص جرم می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولا استفاده از وی پی ان یا فیلتر شکن قانونی نیست. و هر سایتی ک شما مجبور ب استفاده از فیلتر شکن برای استفاده از ان هستید تخلف می باشد.